Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.

Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.

Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.

Kom thuis Oan Tafel

Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.

Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.

We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

Tom Zwerver

Kom thuis Oan Tafel

Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.

Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.

We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

Tom Zwerver

Kom thuis Oan Tafel

Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.

Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.

We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

Tom Zwerver

De Keukentafel

De speciaal voor ons ontworpen keukentafel, waar de chef aan staat te koken, biedt plaats aan maar liefst 21 gasten. De interactie met de chef en zijn verhalen over de gerechten, geven een geheel nieuwe dimensie en beleving aan jouw diner.

Lokale producten

Het werken met lokale producten en leveranciers vinden wij belangrijk. 80% van de producten die we gebruiken komt van Nederlandse bodem. Het is dan ook passend dat wij ons in hebben geschreven bij “Dutch Cuisine”.

Duurzaam

Op duurzame wijze met de natuur omgaan hoort bij Oan Tafel. Wij hanteren een minimum waste policy, maken gebruik van de verschillende seizoenen en hebben ons proeflokaal voornamelijk ingericht met tweedehands materialen.

De Keukentafel

De speciaal voor ons ontworpen keukentafel, waar de chef aan staat te koken, biedt plaats aan maar liefst 21 gasten. De interactie met de chef en zijn verhalen over de gerechten, geven een geheel nieuwe dimensie en beleving aan jouw diner.

Lokale producten

Het werken met lokale producten en leveranciers vinden wij belangrijk. 80% van de producten die we gebruiken komt van Nederlandse bodem. Het is dan ook passend dat wij ons in hebben geschreven bij “Dutch Cuisine”.

Duurzaam

Op duurzame wijze met de natuur omgaan hoort bij Oan Tafel. Wij hanteren een minimum waste policy, maken gebruik van de verschillende seizoenen en hebben ons proeflokaal voornamelijk ingericht met tweedehands materialen.

De Keukentafel

De speciaal voor ons ontworpen keukentafel, waar de chef aan staat te koken, biedt plaats aan maar liefst 21 gasten. De interactie met de chef en zijn verhalen over de gerechten, geven een geheel nieuwe dimensie en beleving aan jouw diner.

Lokale producten

Het werken met lokale producten en leveranciers vinden wij belangrijk. 80% van de producten die we gebruiken komt van Nederlandse bodem. Het is dan ook passend dat wij ons in hebben geschreven bij “Dutch Cuisine”.

Duurzaam

Op duurzame wijze met de natuur omgaan hoort bij Oan Tafel. Wij hanteren een minimum waste policy, maken gebruik van de verschillende seizoenen en hebben ons proeflokaal voornamelijk ingericht met tweedehands materialen.

PROEF LOKAAL

Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.

PROEF LOKAAL

Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.

PROEF LOKAAL

Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.

Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel.

Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.

Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel.

Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.

Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel

Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.

Geert-Jan Vaartjes – Chef

Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.

De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.

Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!

Geert-Jan Vaartjes – Chef

Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.

De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.

Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!

Geert-Jan Vaartjes – Chef

Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.

De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.

Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!

Jeska – Gastvrouw

Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.

“Genietsje derfan!”

Jeska – Gastvrouw

Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.

“Genietsje derfan!”

Jeska – Gastvrouw

Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.

“Genietsje derfan!”

Proefmenu

Een avond genieten bij sfeervol Oan Tafel? Proef onze wereldse gerechten, smaakvol bereid met lokale ingrediënten. Gegarandeerd een culinaire belevenis!

Kies een van de volgende menu’s:

  • 4 gangen 60,-
  • 6 gangen 78,-
  • 8 gangen 88,-

Tevens verkrijgbaar als veganistisch / vegetarisch menu.

Proef

Ons proefmenu is een verrassingsmenu dat met de seizoenen mee verandert. We laten ons telkens weer inspireren door de natuur en het aanbod van onze lokale leveranciers. Daardoor blijven we onze verrassen met bijzondere en nieuwe smaken.

Bij te boeken bij de menu’s:

Kies voor een heerlijk bijpassend wijn-, bier- en/of alcoholvrije drankenarrangement, met liefde samengesteld door onze Jeska.

Weekendlunch

Het weekend is bedoeld om heerlijk tot rust te komen en te genieten met elkaar.Een uitstekende keuze om dat bij Oan Tafel te doen.

Maak de zaterdag of zondag extra smaakvol met een uitgebreide lunch.

Kies een van de volgende menu’s:

  • 4 gangen 60,-
  • 6 gangen 78,-
  • 8 gangen 88,-

Tevens verkrijgbaar als veganistisch/ vegetarisch menu.

Proefmenu

Een avond genieten bij sfeervol Oan Tafel? Proef onze wereldse gerechten, smaakvol bereid met lokale ingrediënten. Gegarandeerd een culinaire belevenis!

Kies een van de volgende menu’s:

  • 4 gangen 60,-
  • 6 gangen 78,-
  • 8 gangen 88,-

Tevens verkrijgbaar als veganistisch / vegetarisch menu.

Proef

Ons proefmenu is een verrassingsmenu dat met de seizoenen mee verandert. We laten ons telkens weer inspireren door de natuur en het aanbod van onze lokale leveranciers. Daardoor blijven we onze verrassen met bijzondere en nieuwe smaken.

Bij te boeken bij de menu’s:

Kies voor een heerlijk bijpassend wijn-, bier- en/of alcoholvrije drankenarrangement, met liefde samengesteld door onze Jeska.

75,-

Weekendlunch

Het weekend is bedoeld om heerlijk tot rust te komen en te genieten met elkaar.Een uitstekende keuze om dat bij Oan Tafel te doen.

Maak de zaterdag of zondag extra smaakvol met een uitgebreide lunch.

Kies een van de volgende menu’s:

  • 4 gangen 60,-
  • 6 gangen 78,-
  • 8 gangen 88,-

Tevens verkrijgbaar als veganistisch/ vegetarisch menu.

Dutch cuisine

Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.

De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:

|Cultuur |  Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen

Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.

Dutch cuisine

Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.

De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:

|Cultuur |  Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen

Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.

Dutch cuisine

Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.

De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:

|Cultuur |  Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen

Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.

Nieuws

In onze zelfgemaakte wijnrekken pronken de heerlijkste wijnen. 🍇 Voor elk gerecht is er een passende wijn uit de meest exotische streken. Laat je adviseren door ons personeel. Welkom bij Oan Tafel! 💚

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 Lisasnipfotografie

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

De Brûswyn. 🥂 Of eigenlijk onze Brûswyn. 💛

Exclusief, lokaal en deze week onderscheiden als één van de best mousserende wijnen van Nederland en België.

Kom je deze brut eens proeven bij Oan Tafel?
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#oantafel #defrysling #bruswyn #frysling #proeflokaaloantafel #wergea #culinairebeleving #geertjanvaartjes #trots
...

Oan Tafel en De Frysling zijn al jaren goede vrienden. 🙏🏻 We schenken dan ook met veel plezier de verschillende heerlijke wijnen die op de wijngaard van Douwe en Jantine Broersma gemaakt worden. 🍇

Daarom zijn we ook extra trots dat De Frysling tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen maar liefst 2 prijzen in de wacht sleepte! Zilver voor onze exclusief bij Oan Tafel verkrijgbare Brûswyn en goud voor de rode Frysling!

Ontzettend gefeliciteerd met deze hoogste onderscheiding van wijnen uit Nederland en België! Op nog vele mooie jaren samenwerken! 💚

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#proeflokaal #defrysling #gefeleiciteerd #wijnkeuringlagelanden culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Wist je dat je vlakbij ons proeflokaal ook kunt aanleggen met de boot? 💦 Wandel vanaf het water zo naar je culinaire beleving `oan tafel`!

We zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wolkom!☀️

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Onze topchef Geert Jan Vaartjes. Culinair ondernemer met als missie de Nieuwe Friese Keuken op de kaart te zetten. Hij is vandaag jarig! 🎉

Van harte gefeliciteerd chef namens het hele team van Oan Tafel. Proost op nog meer succesvolle jaren! ☀️

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 @lisasnipfotografie

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Nieuws

In onze zelfgemaakte wijnrekken pronken de heerlijkste wijnen. 🍇 Voor elk gerecht is er een passende wijn uit de meest exotische streken. Laat je adviseren door ons personeel. Welkom bij Oan Tafel! 💚

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 Lisasnipfotografie

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

De Brûswyn. 🥂 Of eigenlijk onze Brûswyn. 💛

Exclusief, lokaal en deze week onderscheiden als één van de best mousserende wijnen van Nederland en België.

Kom je deze brut eens proeven bij Oan Tafel?
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#oantafel #defrysling #bruswyn #frysling #proeflokaaloantafel #wergea #culinairebeleving #geertjanvaartjes #trots
...

Oan Tafel en De Frysling zijn al jaren goede vrienden. 🙏🏻 We schenken dan ook met veel plezier de verschillende heerlijke wijnen die op de wijngaard van Douwe en Jantine Broersma gemaakt worden. 🍇

Daarom zijn we ook extra trots dat De Frysling tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen maar liefst 2 prijzen in de wacht sleepte! Zilver voor onze exclusief bij Oan Tafel verkrijgbare Brûswyn en goud voor de rode Frysling!

Ontzettend gefeliciteerd met deze hoogste onderscheiding van wijnen uit Nederland en België! Op nog vele mooie jaren samenwerken! 💚

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#proeflokaal #defrysling #gefeleiciteerd #wijnkeuringlagelanden culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Wist je dat je vlakbij ons proeflokaal ook kunt aanleggen met de boot? 💦 Wandel vanaf het water zo naar je culinaire beleving `oan tafel`!

We zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Wolkom!☀️

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Onze topchef Geert Jan Vaartjes. Culinair ondernemer met als missie de Nieuwe Friese Keuken op de kaart te zetten. Hij is vandaag jarig! 🎉

Van harte gefeliciteerd chef namens het hele team van Oan Tafel. Proost op nog meer succesvolle jaren! ☀️

📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 @lisasnipfotografie

#proeflokaal #culinairebeleving #geertjanvaartjes #vierhetleven #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #tripadvisor #gaultmillau
...

Reserveren?

Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386

Oan tafel

Kerkbuurt 3

9005NZ, Wergea

Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:

Van 17.00 tot 22.00 uur

Zondag:
Lunch van 12.00 – 17.00 uur

Vragen, tips of opmerkingen?

    Inschrijven voor de nieuwsbrief

    Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

    Reserveren?

    Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386

    Oan tafel

    Kerkbuurt 3

    9005NZ, Wergea

    Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:

    Van 17.00 tot 22.00 uur

    Zondag:
    Lunch van 12.00 – 17.00 uur

    Vragen, tips of opmerkingen?

      Inschrijven voor de nieuwsbrief

      Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

      Reserveren?

      Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386

      Oan tafel

      Kerkbuurt 3

      9005NZ, Wergea

      Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:

      Van 17.00 tot 22.00 uur

      Zondag:
      Lunch van 12.00 – 17.00 uur

      Vragen, tips of opmerkingen?

        Inschrijven voor de nieuwsbrief

        Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.