Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.
Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.
Een culinaire wereldreis bereid met lokale producten.
Kom thuis Oan Tafel
Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.
Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.
We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

Kom thuis Oan Tafel
Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.
Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.
We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

Kom thuis Oan Tafel
Neem plaats aan de speciaal voor Oan Tafel ontworpen keukentafel die een unieke kijk in de keuken biedt en waar de interactie met de chef voor een bijzondere belevenis zorgt.
Karakteristieke aankleding, verrassende gerechten en op-en-top beleving zijn het resultaat van de creativiteit die als rode lijn door ons proeflokaal loopt.
We werken samen met de natuur en met speciaal geselecteerde lokale producten. Geniet samen met je vrienden of familie van een culinaire reis in een groene en huiselijke sfeer.

PROEF LOKAAL
Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.
PROEF LOKAAL
Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.
PROEF LOKAAL
Wij werken op duurzame wijze samen met de natuur, vandaar dat wij bewust hebben gekozen te werken met een heerlijk verrassingsmenu. Op en top beleving.
Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel.
Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.
Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel.
Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.
Geert-Jan Vaartjes en Hylke Tholen slaan de handen ineen en openen juni 2020 de deuren van proeflokaal Oan Tafel
Passie, culinair genieten en een gezonde dosis lef is wat bovengenoemden bij elkaar bracht en geleid heeft tot het creëren van Oan Tafel.
Geert-Jan Vaartjes – Chef
Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.
De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.
Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!


Geert-Jan Vaartjes – Chef
Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.
De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.
Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!

Geert-Jan Vaartjes – Chef
Geert-Jan Vaartjes groeide op in een horecafamilie in Wergea. Zijn pake en beppe waren de eigenaren van het dorpscafé ’s Lands Welvaren. Op de plek van het dorpscafé is zijn Grand Café JAN! gevestigd. Zijn ouders bestierden vroeger de aangrenzende Bar De Smidse, waar nu Oan Tafel gevestigd is.
De ervaringen die Geert-Jan heeft opgedaan tijdens zijn werk en reizen over de hele wereld, komen nu thuis in de gerechten van Oan Tafel. De curry’s uit Mauritius, saté van een strand in Bali of de pho uit de straten van Saigon vind je nu terug aan de keukentafel in Wergea, maar hier gemaakt met zoveel mogelijk Friese producten.
Vaartjes werkte in topkeukens, waaronder De Librije*** in Zwolle, La Rive** in het Amstelhotel in Amsterdam en De Bokkedoorns** in Overveen. Zeven jaar lang was hij de chef van De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt) in Beetsterzwaag, daarna vertrok hij naar het buitenland als executive chef van het Outrigger Resort in Mauritius en daarna het luxueuze Anantara Hoi An Resort in Vietnam. Eind 2021 kwam hij terug naar Friesland en op dit moment is hij mede-eigenaar van Proeflokaal Oan Tafel en Grand Café JAN!
Jeska – Gastvrouw
Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.
“Genietsje derfan!”


Jeska – Gastvrouw
Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.
“Genietsje derfan!”

Jeska – Gastvrouw
Jeska afkomstig uit Heerenveen. De passie voor dit vak komt niet zo maar ergens vandaan, ze heeft het met de paplepel ingegoten gekregen. Zij zal je reisleidster zijn tijdens je bezoek aan ons proeflokaal. Met haar energieke, enthousiasmerende houding en kennis van de producten is Jeska iemand bij wie je graag “Oan Tafel” schuift.
“Genietsje derfan!”
Proefmenu
Een avond genieten bij sfeervol Oan Tafel? Proef onze wereldse gerechten, smaakvol bereid met lokale ingrediënten. Gegarandeerd een culinaire belevenis!
Kies een van de volgende menu’s:
- 4 gangen 56,-
- 6 gangen 74,-
- 8 gangen 84,-
Tevens verkrijgbaar als veganistisch / vegetarisch menu.
Proef
Ons proefmenu is een verrassingsmenu dat met de seizoenen mee verandert. We laten ons telkens weer inspireren door de natuur en het aanbod van onze lokale leveranciers. Daardoor blijven we onze verrassen met bijzondere en nieuwe smaken.
Bij te boeken bij de menu’s:
Kies voor een heerlijk bijpassend wijn-, bier- en/of alcoholvrije drankenarrangement, met liefde samengesteld door onze Jeska.
Weekendlunch
Het weekend is bedoeld om heerlijk tot rust te komen en te genieten met elkaar.Een uitstekende keuze om dat bij Oan Tafel te doen.
Maak de zaterdag of zondag extra smaakvol met een uitgebreide lunch.
Kies een van de volgende menu’s:
- 4 gangen 56,-
- 6 gangen 74,-
- 8 gangen 84,-
Tevens verkrijgbaar als veganistisch/ vegetarisch menu.
Proefmenu
Een avond genieten bij sfeervol Oan Tafel? Proef onze wereldse gerechten, smaakvol bereid met lokale ingrediënten. Gegarandeerd een culinaire belevenis!
Kies een van de volgende menu’s:
- 4 gangen 56,-
- 6 gangen 74,-
- 8 gangen 84,-
Tevens verkrijgbaar als veganistisch / vegetarisch menu.
Proef
Ons proefmenu is een verrassingsmenu dat met de seizoenen mee verandert. We laten ons telkens weer inspireren door de natuur en het aanbod van onze lokale leveranciers. Daardoor blijven we onze verrassen met bijzondere en nieuwe smaken.
Bij te boeken bij de menu’s:
Kies voor een heerlijk bijpassend wijn-, bier- en/of alcoholvrije drankenarrangement, met liefde samengesteld door onze Jeska.
75,-
Weekendlunch
Het weekend is bedoeld om heerlijk tot rust te komen en te genieten met elkaar.Een uitstekende keuze om dat bij Oan Tafel te doen.
Maak de zaterdag of zondag extra smaakvol met een uitgebreide lunch.
Kies een van de volgende menu’s:
- 4 gangen 56,-
- 6 gangen 74,-
- 8 gangen 84,-
Tevens verkrijgbaar als veganistisch/ vegetarisch menu.
Dutch cuisine
Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.
De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:
|Cultuur | Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen
Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.
Dutch cuisine
Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.
De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:
|Cultuur | Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen
Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.
Dutch cuisine
Oan Tafel is aangesloten bij de “Dutch Cuisine”. Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes. Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrij denken, pragmatisme en eenvoud.
De 5 principes van Dutch Cuisine zijn gebaseerd op het gedachtegoed van SVH Meester-kok en voorzitter Dutch Cuisine Albert Kooy:
|Cultuur | Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen wij ons bevinden
|Gezond | Goed voor ons en onze aarde
|Natuur | Eerlijk en veelzijdig eten wat de natuur ons biedt
|Kwaliteit | We kopen en koken de ingrediënten bewust
|Waarde |We werken aan resultaten voor morgen
Er wordt gewerkt met het 80/20 principe. Dit betekent dat 80% van wat we serveren van streekproducten komt, en 20% uit de rest van de wereld en ook dat 80% van de gerechten uit groenten en 20% uit vlees of vis bestaat.
Nieuws
HERT
Tartaar | Sesam | Kimchi van Witlof | Kaas | Handpeer
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#menu #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #gaultmillau
Dirk Barneveld is vanaf 1 februari de nieuwe chef bij Oan Tafel. Een goed moment om hem even voor te stellen. Met Dirk halen we een gepassioneerd en ervaren chef in huis en daar zijn we erg blij mee! 💚
Deze in Trinidad & Tobago geboren topchef leeft voor het koksvak: “Mijn passie voor koken is van huis uit ontstaan, eten is in onze cultuur een belangrijke factor. De West-Indische (Caribische) smaken waar ik mee opgegroeid ben, pas ik graag toe in het bereiden van gerechten. De combinatie van de Franse basis met smaken vanuit mijn jeugd geeft wat mij betreft een mooie diepgang aan gerechten.” 🌱
En dat weten wij wel zeker! Bij Oan Tafel vinden we het belangrijk te koken zonder afval achter te laten. 👍🏻 En dat sluit goed aan bij Dirk zijn visie op koken: “In de afgelopen jaren heb ik ook veel passie ontwikkeld voor de oosterse keuken en fermenteren. Hierbij werk ik graag met vis en groente. Het proces van fermenteren geeft een mooie eigenheid aan een product qua smaak. Iets wat niet te koop is en ook nog duurzaam is. Het verwerken van ‘restproducten’ leent zich erg mooi voor het uitvinden en uitproberen van nieuwe inspiratie. 🪄
Ook eens aanschuiven bij Dirk? Neem plaats aan onze meterslange keukentafel!
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 @lisasnipfotografie
#dirkbarneveld #topchef #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #gaultmillau
Oan Tafel goes Italy! Again! En we hebben nog 3️⃣ plekken over voor de reis van 26 tot en met 29 september! 🇮🇹 Ga jij met team Oan Tafel en andere leuke gasten mee op exclusieve kookreis naar het prachtige Piëmonte in Italië? 🍋
Tijdens deze reis, voor de échte wijn- en kookliefhebber, gaan we met onze gasten de heerlijkste wijnen proeven, koken we met de lekkerste lokale producten en zoveel meer! 💚
🍇De reis is inclusief:
· Vliegreis en 3 overnachtingen op basis van volpension in luxe villa.
· Uitgebreide barbecue, bereid door onze topchefs.
· Kookworkshop met aansluitend diner en wijnen.
· Excursies naar o.a. wijngaard en truffelboerderij.
· Bezoek lokale markt.
· Transfer van het vliegveld naar de villa en retour.
🍇En exclusief:
· Vervoer van en naar Schiphol.
· Bijdrage garantieregeling STO Garant € 15,-.
· Reis- en annuleringsverzekering.
Prijs € 1500,- per persoon. Vier dagen lang vertoeven in deze levende ansichtkaart?
👉Neem contact op via proeflokaal@oantafel.nl. Wij vertellen je er graag meer over! 💚
#italie #kookreis #tresfiliae #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #vierhetleven #metvrienden #teamoantafel #besterestaurant
Het is weer bijna Pasen! Maak van Eerste Paasdag een extra smaakvolle bij Oan Tafel. 🌷
We verwelkomen je op 9 april graag met een heerlijk aperitief, vervolgens kun je bij onze chefs aanschuiven voor een verrassende zesgangen Paaslunch. 🐰Welkom in Wergea!
Direct reserveren:
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#proeflokaal #pasen #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Even voorstellen! 🌺 Susannah de Boer uit Joure. Deze enthousiaste dame werkt al sinds haar 15e in de horeca. Na de horecaopleiding heeft ze sinds september een nieuw avontuur: de opleiding onderwijsassistente. Toch kan ze de horeca niet helemaal loslaten. En daar zijn wij blij mee, want sinds kort werkt ze naast haar studie bij Oan Tafel als gastvrouw! 💚
"Het werken bij Oan Tafel is een feestje, vooral door de ongedwongen sfeer binnen het team. En ook alle leuke en gezellige gasten die we dagelijks verwelkomen maakt dat ik altijd weer met een glimlach op de werkvloer sta!"
Vandaag heeft ze wel een hele grote glimlach op haar gezicht: Susannah is jarig. 🎉 Namens heel team Oan Tafel van harte gefeliciteerd! Feliciteer jij deze 25 lentes jonge blom ook even? Vindt ze vast leuk!
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 lisasnipfotografie
#menu #susannah #gefeliciteerd #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Onze held Sydo staat niet altijd meer de hele avond in de afwaskeuken. Hij ontvangt sinds kort ook af en toe onze gasten bij de deur. En... hij is vandaag jarig! 🎉 Van harte gefeliciteerd van het hele team!
Vorige week kreeg hij al een geweldig cadeau: een gesigneerde voetbal uit handen van de trainer van zijn favoriete club Cambuur! ⚽ Dat is het voordeel van werken bij Oan Tafel: we ontvangen dagelijks de leukste gasten!
Mogen we jou binnenkort ook eens verwelkomen?
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#proeflokaal #gefeliciteerd #sydo #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Nieuws
HERT
Tartaar | Sesam | Kimchi van Witlof | Kaas | Handpeer
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#menu #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #gaultmillau
Dirk Barneveld is vanaf 1 februari de nieuwe chef bij Oan Tafel. Een goed moment om hem even voor te stellen. Met Dirk halen we een gepassioneerd en ervaren chef in huis en daar zijn we erg blij mee! 💚
Deze in Trinidad & Tobago geboren topchef leeft voor het koksvak: “Mijn passie voor koken is van huis uit ontstaan, eten is in onze cultuur een belangrijke factor. De West-Indische (Caribische) smaken waar ik mee opgegroeid ben, pas ik graag toe in het bereiden van gerechten. De combinatie van de Franse basis met smaken vanuit mijn jeugd geeft wat mij betreft een mooie diepgang aan gerechten.” 🌱
En dat weten wij wel zeker! Bij Oan Tafel vinden we het belangrijk te koken zonder afval achter te laten. 👍🏻 En dat sluit goed aan bij Dirk zijn visie op koken: “In de afgelopen jaren heb ik ook veel passie ontwikkeld voor de oosterse keuken en fermenteren. Hierbij werk ik graag met vis en groente. Het proces van fermenteren geeft een mooie eigenheid aan een product qua smaak. Iets wat niet te koop is en ook nog duurzaam is. Het verwerken van ‘restproducten’ leent zich erg mooi voor het uitvinden en uitproberen van nieuwe inspiratie. 🪄
Ook eens aanschuiven bij Dirk? Neem plaats aan onze meterslange keukentafel!
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 @lisasnipfotografie
#dirkbarneveld #topchef #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair #gaultmillau
Oan Tafel goes Italy! Again! En we hebben nog 3️⃣ plekken over voor de reis van 26 tot en met 29 september! 🇮🇹 Ga jij met team Oan Tafel en andere leuke gasten mee op exclusieve kookreis naar het prachtige Piëmonte in Italië? 🍋
Tijdens deze reis, voor de échte wijn- en kookliefhebber, gaan we met onze gasten de heerlijkste wijnen proeven, koken we met de lekkerste lokale producten en zoveel meer! 💚
🍇De reis is inclusief:
· Vliegreis en 3 overnachtingen op basis van volpension in luxe villa.
· Uitgebreide barbecue, bereid door onze topchefs.
· Kookworkshop met aansluitend diner en wijnen.
· Excursies naar o.a. wijngaard en truffelboerderij.
· Bezoek lokale markt.
· Transfer van het vliegveld naar de villa en retour.
🍇En exclusief:
· Vervoer van en naar Schiphol.
· Bijdrage garantieregeling STO Garant € 15,-.
· Reis- en annuleringsverzekering.
Prijs € 1500,- per persoon. Vier dagen lang vertoeven in deze levende ansichtkaart?
👉Neem contact op via proeflokaal@oantafel.nl. Wij vertellen je er graag meer over! 💚
#italie #kookreis #tresfiliae #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #vierhetleven #metvrienden #teamoantafel #besterestaurant
Het is weer bijna Pasen! Maak van Eerste Paasdag een extra smaakvolle bij Oan Tafel. 🌷
We verwelkomen je op 9 april graag met een heerlijk aperitief, vervolgens kun je bij onze chefs aanschuiven voor een verrassende zesgangen Paaslunch. 🐰Welkom in Wergea!
Direct reserveren:
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#proeflokaal #pasen #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Even voorstellen! 🌺 Susannah de Boer uit Joure. Deze enthousiaste dame werkt al sinds haar 15e in de horeca. Na de horecaopleiding heeft ze sinds september een nieuw avontuur: de opleiding onderwijsassistente. Toch kan ze de horeca niet helemaal loslaten. En daar zijn wij blij mee, want sinds kort werkt ze naast haar studie bij Oan Tafel als gastvrouw! 💚
"Het werken bij Oan Tafel is een feestje, vooral door de ongedwongen sfeer binnen het team. En ook alle leuke en gezellige gasten die we dagelijks verwelkomen maakt dat ik altijd weer met een glimlach op de werkvloer sta!"
Vandaag heeft ze wel een hele grote glimlach op haar gezicht: Susannah is jarig. 🎉 Namens heel team Oan Tafel van harte gefeliciteerd! Feliciteer jij deze 25 lentes jonge blom ook even? Vindt ze vast leuk!
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
📸 lisasnipfotografie
#menu #susannah #gefeliciteerd #proeflokaal #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Onze held Sydo staat niet altijd meer de hele avond in de afwaskeuken. Hij ontvangt sinds kort ook af en toe onze gasten bij de deur. En... hij is vandaag jarig! 🎉 Van harte gefeliciteerd van het hele team!
Vorige week kreeg hij al een geweldig cadeau: een gesigneerde voetbal uit handen van de trainer van zijn favoriete club Cambuur! ⚽ Dat is het voordeel van werken bij Oan Tafel: we ontvangen dagelijks de leukste gasten!
Mogen we jou binnenkort ook eens verwelkomen?
📞 058 785 0386
✉ proeflokaal@oantafel.nl
💻 www.oantafel.nl
#proeflokaal #gefeliciteerd #sydo #oantafel #reserveer #culinairebeleving #welkombijoantafel #geertjanvaartjes #lunch #diner #vierhetleven #genieten #uiteten #samen #metvrienden #wergea #fryslan #friesland #teamoantafel #uiteteninfriesland #besterestaurant #culinair
Reserveren?
Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386
Oan tafel
Kerkbuurt 3
9005NZ, Wergea
Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:
Van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag:
Lunch van 12.00 – 17.00 uur
Vragen, tips of opmerkingen?
Reserveren?
Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386
Oan tafel
Kerkbuurt 3
9005NZ, Wergea
Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:
Van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag:
Lunch van 12.00 – 17.00 uur
Vragen, tips of opmerkingen?
Reserveren?
Boekingen kunnen worden gemaakt via de reserveringsmodule op deze website, hier is de beschikbaarheid te zien. Per telefoon zijn wij te bereiken van 15 tot 17u30 tijdens openingsdagen op nummer +31 (0) 58 7850386
Oan tafel
Kerkbuurt 3
9005NZ, Wergea
Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:
Van 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag en zondag:
Lunch van 12.00 – 17.00 uur